У Володимирі-Волинському знову запрацювала «Зимова агрошкола»

09 Листопада 2017, 12:43
5479

У Володимир-Волинському міськрайонному центрі зайнятості розпочався Х сезон освітнього проекту «Зимова агрошкола» .

У першому занятті взяли участь постійні соціальні партнери центру зайнятості та безробітні мешканці сіл Володимир-Волинського району.

На першій зустрічі нового сезону цього освітнього проекту начальник відділу розвитку галузей АПК управління агропромислового розвитку РДА Світлана Мазурок ознайомила з програмами підтримки сільськогосподарських виробників , які діють у районі.

Особливо присутніх зацікавили програми здешевлення утримання телиць та корів для отримання молочної продукції. Діють також програми здешевлення придбання сільськогосподарської техніки, облаштування овочесховищ. Бажаючі отримали роз’яснення про те, як скористатися даними програмами.

Начальник відділу розвитку інвестицій та європейської інтеграції управління агропромислового розвитку РДА Катерина Підгурець зупинилась на можливостях участі в програмах та отримання грантів від іноземних інстанцій для впровадження нових технологій виробництва, переробки та обробки сільськогосподарської продукції ,збільшення частки продукції, що реалізується на організованих ринках, впровадження міжнародних стандартів якості та безпечності сільськогосподарської продукції та забезпечення збуту продукції за міжнародними стандартами. 

Державний інспектор Управління фітосанітарної безпеки Держпродспоживслужби у Волинській області Тетяна Грушевська наголосила на важливості дотримання стандартів та вимог сучасних технологій при вирощуванні та реалізації сільсьгосподарської продукції . Також вона запропонувала тематику для наступних занять «Зимової агрошколи».

Продовження роботи освітнього проекту планується за найбільш актуальними напрямками і має на меті практичне використання отриманих учасниками знань та навиків для ефективного ведення власного селянського господарства.


Нагадаємо, у Володимирі-Волинському вже найближчим часом міськрайонний центр зайнятості розпочне свою роботу в новозбудованому приміщенні.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на емейл [email protected] або в рубрику«Додати новину».

А також підписуйтеся на наші групи у Фейсбук та Google+

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024