Моніка зрадила пастор двійнят заховав: випускник Володимир-Волинської школи-інтернат став учасником популярного ток-шоу

26 Листопада 2021, 11:06
Денис Поліщук - учасник ток-шоу з Володимира-Волинського 1249
Денис Поліщук - учасник ток-шоу з Володимира-Волинського

Вихованець Володимир-Волинської школи-інтернату, який зараз проживає в Луцьку, все життя мріяв знайти біологічних брата і сестру, тому за допомогою звернувся до популярного телеканалу.

Ток-шоу за участі волинянина показали 25 листопада на телеканалі Україна. 

«В дитинстві дізнався, що маю молодшого брата і сестру. Мріяв їх відшукати. Їх виховують в прийомній сім'ї «віруючих». Я ріс в школі-інтернаті, та знав свою біологічну матір. Вона про рідних мені нічого не хотіла розповідати. Самостійні пошуки не дали результатів, тому за допомогою вирішив звернутися на телебачення», – розповідає Денис Поліщук.

З його слів в інтернат потрапив у віці двох років і навчався там до 19. З родиною знайомий не був. У п'ятому класі дізнався, що має рідного брата і сестру, від яких батьки також відмовилися.

Як з'ясували на телебаченні, матір пана Дениса – Моніку Поліщук позбавили батьківських прав. Ні з нею, ні з біологічним батьком він не спілкувався. Хоч чоловік робив спроби познайомитися та налагодити спілкування.

З неофіційних джерел Денис Поліщук дізнався, що його брат і сестра – двійнята. Їх всиновила сім'я «віруючих». При спробі познайомитися з рідними, чоловіку відмовили.

«У 2017 році я зустрівся з опікуном моїх брата та сестри. Їм на той час було 22 роки. Все ж зустрітися не вдалося. Їхній прийомний батько в агресивній формі повідомив, що не дозволить нам познайомитися. Як виявилось, він – колишній пастор», – розповів учасник ток-шоу.

Денис Поліщу розповів на телебаченні, що пробував сконтактувати з рідними через соцмережі. Та бачив, що його повідомлення постійно блокують. Так він зрозумів, що прийомний батько його брата та сестри забороняв виходити на зв'язок з ним. Робив все для того, щоб вони не познайомилися.

Зі слів волинянина, при кожній зустрічі з колишнім пастором, ця людина поводила себе дуже вороже та агресивно. Він стверджує, що до нього телефонував його рідний син і погрожував. Тобто, ці люди робили все можливе, щоб не допустити знайомства пана Дениса з родичами.

Телевізійники також поспілкувалися з колишнім пастором. Їм вдалося провести тести ДНК. Виявилося, що близнюки, яких відшукав Денис Поліщук не є його біологічним братом і сестрою. Словом, хлопець помилився.

Участь в ток-шоу взяла також знайома чоловіка, Людмила Степанець. Вона опікувалась хлопцем з дитинства, знає його вже багато років. Планувала його всиновити та всі спроби завершилися не вдачею через рідну тітку Дениса, яка злочинним шляхом офіційно стала опікункою хлопця та відібрала квартиру, яка належала йому по закону.

Жінка стверджує, що Денис Поліщук дуже страждав через те, що не може спілкуватися з рідним братом та сестрою. Вона також намагалася з ними поговорити. Та налагодити відносини не вдавалося.

Рідна тітка волинянина також в телефонному режимі дала коментарі для ток-шоу. Вона стверджувала, що з Денисом практично не спілкується через постійне вимагання коштів. З її слів, вона нікому нічого не винна і не зобов'язана допомагати йому фінансово. Вона з благими намірами зробила все для того, щоб допомогти племіннику, оформила його в школу-інтернат. З часом вона підписала документи на його всиновлення. Та через хворобу не змогла належно опікуватися Денисом.

Тітка учасника ток-шоу розповіла, що в її сестри Моніки Поліщук, матері Дениса, ще є семеро дітей. Також вона наголосила, що квартири від хлопця не відбирала. А опікунство оформила через те, щоб не навідувати племінника адже хворіла і проживала в іншому населеному пункті. 

Також родичка учасника ток-шоу зазначила, що частину квартири, яка належала племіннику вона відкупила в нього. Адже Денису на той час були потрібні гроші. Він цей факт підтвердив.

У ток-шоу також взяв участь чоловік, якого офіційно вважали батьком Дениса Поліщука. Він цей факт заперечував, адже на момент народження хлопця з його матір'ю вже розлучився. На ток-шоу оприлюднили тест ДНК і повідомили, що дійсно цей чоловік не є біологічним батьком хлопця. 

В програмі також взяла участь біологічна матір Дениса – Моніка Поліщук та її співмешканець. Вона стверджує, що дійсно, її позбавили батьківських прав. З сином не спілкується. Також вона наголосила, що хотіла налагодити стосунки з сином. Та він від неї постійно вимагав грошей. Жінка визнала, що не зобов'язана фінансово утримувати дорослого сина.

Моніка Поліщук відмовилася відповідати на питання ведучих про те, чому не виховувала своїх дітей. Її співмешканець розповів, що решту дітей жінки не знає та все ж чув про них.

Телевізійникам все ж вдалося з'ясувати хто є біологічним батьком Дениса Поліщука. Ним виявився пан Яків, який п'ять років проживає в Ізраїлі. Надавати коментарі для ток-шоу чоловік відмовився.

Більше – у відео.

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024