Нас «накрило»: люди потерпають від сильних магнітних коливань

11 Листопада 2017, 10:00
5752

7 листопада Землю накрили сильні магнітні коливання, які триватимуть до 11 листопада без перерви.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє синоптик Наталка Діденко.

У листопаді очікується кілька магнітних коливань: з 7 по 11 листопада, а також 15 листопада, коли магнітосфера буде збуджена.

Проте метеозалежні люди відчують на собі вплив коливань ще за кілька днів до початку магнітних бур.

Як допомогти організму перенести навантаження? У період магнітних коливань найсильніше страждають метеозалежні люди, а також ті, хто має захворювання серцево-судинної системи та ВСД. Ця група людей може почати відчувати сильний головний біль, тахікардію, запаморочення, перепади тиску і багато інших болісних симптомів. Таким людям варто скасувати будь-які фізичні навантаження в несприятливий для здоров'я період. Щоб уникнути негативних наслідків, варто в цей період бути особливо уважними до свого здоров'я та здоров'я близьких. Важливо перебувати якомога більше на свіжому повітрі і провітрювати приміщення, в якому доводиться перебувати тривалий час.

На випадок сильних погіршень при собі обов'язково потрібно мати необхідні ліки, які полегшать симптоми. Відмова від куріння і алкоголю на певний час також дуже допоможе організму впоратися з навантаженнями від магнітних бур. Вживання жирної і важкої їжі в такі дні може погіршити самопочуття, тому від неї варто відмовитися теж.

Варто відзначити, що навіть легкі стреси в період магнітних бур можуть нашкодити організму досить сильно, тому важливо уникати будь-яких конфліктів, переживань і негативних емоцій.

Нагадаємо, синоптики обіцяють, що на вихідних ще матимемо трохи осіннього тепла, а ось з наступного тижня слід чекати суттєвого похолодання.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на емейл [email protected] або в рубрику«Додати новину».

А також підписуйтеся на наші групи у Фейсбук та Google+

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024