Володимирські вокалісти привезли кілька перемог із фестивалю «Сурми звитяги»

13 Листопада 2017, 16:08
5642

У Львові завершився дитячо-юнацький фестиваль мистецтв «Сурми звитяги». Фестиваль проводиться за участю дітей, учнівської та студентської молоді. 

У заключному етапі фестивалю взяли участь близько 12000 учасників. На великій сцені за чотири конкурсних дні пройшло 172 концерти. На малій сцені – 58 читців. На перегляд було подано 456 художніх робіт, 80 творів у номінації «Авторська поезія і проза» та 300 відео у номінації «Художнє читання».

Окрім Львівщини, у конкурсі взяли участь представники з Вінницької, Тернопільської, Закарпатської, Волинської, Полтавської, Житомирської, Чернігівської, Кіровоградської, Івано-Франківської, Хмельницької, Чернівецької, Рівненської, Донецької областей. Найбільш чисельне представництво було від Львівської, Вінницької, Хмельницької та Донецької областей.

Учасників з Волині було кілька, серед них і юні володимирчани - вихованці Центру позашкільної освіти.

У старшій віковій категорії  І  місце посіла  зразкова  студія  вокального  співу  «Лодомир», у молодшій віковій категорії перемогу здобув  квартет «Експромт». Серед солістів-вокалістів другою у молодшій віковій категорії стала Ліна Ткачук.

Усі виконавці займаються співом у міському центрі позашкільної освіти під керівництвом педагога Галини Тюрікової.

Читайте також: Вихованці «Лодомиру» знову наспівали кілька призових місць. Цього разу на Міжнародному конкурсі

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на емейл [email protected] або в рубрику«Додати новину».

А також підписуйтеся на наші групи у Фейсбук та Googl

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024