Будьте толерантними до нашої школи: у школі-інтернат відзначили Міжнародний день толерантності

16 Листопада 2017, 16:08
12728

У Володимир-Волинській школі-інтернат «Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки» відзначили Міжнародний день толерантності.

Святковий день пройшов у школі під гаслом: «Будьте толерантними до нашої школи!»

Навчальний день був сповнений різноманітними заходами. Відбулися акція «Ми всі такі різні, але ми разом!», «Бути толерантним - поважати кордони інших!». Також учні розповідали про переваги навчання у Володимир-Волинській школі-інтернат «Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки».

Різноманітні заходи були підготовлені не тільки для учнів школи, а й для педагогів. Наприклад, в рамках акції «Посміхнись та замислись» педагогам школи запропонували переглянути цікаві та веселі демотиватори.

Окрім того, впродовж дня учні школи могли зробити селфі з улюбленим педагогом в рамках акції «Найкраще селфі з учителями». 

А ще був флешмоб «Ланцюг єдності», який з'єднав між собою усіх, хто навчається у цьому навчальному закладі.

Нагадаємо, спеціалізована школа-інтернат «Центр освіти і соціально-педагогічної підтримки» - це один з найкращих навчальних закладів, рівних якому важко знайти у всій Волинський області та й за її межами.

На жаль, незабаром ця освітня установа у такому вигляді, в якому вона є зараз, може припинити своє існування. Причина - реформа освітньої галузі, яка замість того, щоб допомагати та розвивати подібні установи, «душить» їх в своїх обіймах.

Слідуючи новому закону «Про освіту», обласне управління освіти налаштоване відмовитися від фінансування дошкілля і молодших класів цього навчального закладу і повністю ліквідувати ці ланки. 

Батьки навчального закладу не на жарт стурбовані цим «подарунком» в рамках реформування освітньої галузі і вже підготували відповідні звернення до міністра освіти Лілії Гриневич, уповноваженого Президента України з прав дитини Миколи Кулеби, до  Фонду Порошенка, керівництва міста та області, народного депутата України Ігоря Гузя. 

На черговій сесії міської ради депутати Володимир-Волинської міської ради вирішили підготувати подібне звернення до депутатів Верховної Ради України та народного обранця від нашого округу Ігоря Гузя.

Надіємось, що громадськість та керманичі всіх рівнів почують, як батьків так і самих школярів, і зроблять все задля того, аби зберегти цей навчальний заклад у такому вигляді як він є зараз. 




 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024