«Що за дебіл її здер, кому вона мішала...» - депутат про демонтовану дошку радянським прикордонникам

16 Листопада 2017, 17:11
5443

На черговому засіданні сесії міської ради депутат «нашокраївець» Руслан Мороз обурився тим, що з приміщення, розташованого в самому центрі Володимира, демонтували дошку радянським прикордонникам, яка містила ознаки комуністичної пропаганди.

Сталося це під час озвучення депутатських запитань та запитів на початку сесії Володимир-Волинської міської ради.

Нагадаємо, пам'ятну дошку, яка була розміщена на приміщенні ВПУ, демонтували лише після відповідного рішення виконавчого комітету, відповідно до Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки».

- Там висіла дошка чи то стела прикордонникам, які загинули і обороняли наше місто під час Другої світової війни. Якийсь дебіл спочатку обмазав її краскою, потім здер... Ми вимагаємо назад це все востановити, бо то є пам’ять наших людей, – сказав депутат, особливо не добираючи слів.

Даний запит не був підтриманий депутатами Володимир-Волинської міської ради.

Нагадаємо, наприкінці жовтня представники громадської ради ухвалили звернення до виконавчого комітету міськради щодо можливого повернення на фасад ВПУ пам’ятної дошки, нещодавно знятої у рамках проведення декомунізації, але уже без символів тоталітарного режиму.

Коментарі
16 Листопада 2017, 20:32
Ті зайди комуняки спочатку окупували Волинь в 1939 році і людей на Сибір вивозили. Нагадаю що прикордонники тоді були війська НКВД
21 Грудня 2017, 22:31
То, може, пора вже звільнитися від окупації? Повернемося назад до Польщі, там краще
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024