«Моя гітара»: студенти педколеджу виступили на фестивалі інструментальної музики

16 Листопада 2017, 19:52
7073

Студенти Володимир-Волинського педагогічного коледжу ім.А.Ю.Кримського взяли участь у фестивалі пісні та інструментальної музики.

Про це повідомила педагог коледжу Тетяна Табаченко на своїй сторінці у Фейсбук.

З нагоди Міжнародного дня студента, 15 листопада, на базі Нововолинського електромеханічного коледжу провели фестиваль пісні та інструментальної музики під назвою «Моя гітара». Організатори фестивалю: студентська рада Державного вищого навчального закладу «Нововолинський електромеханічний коледж», профспілковий комітет студентів, адміністрація коледжу.

Участь у заході взяли близько 15 талантовитих студентів зі всієї області. Відвідали фест і студенти Володимир-Волинського педколеджу. 

Виступ володимирських студентів вразив нововолинську аудиторію своєю щирістю і душевністю. Майбутні педагоги підготували для фестивалю кілька вокальних та музичних композицій.

Додамо, що метою даного творчого заходу було виявлення та розкриття талановитих виконавців,  збагачення духовного світу студентів, естетичний розвиток і виховання творчої молоді, популяризація змістового дозвілля та обмін досвідом між виконавцями студентських колективів.

Нагадаємо, нещодавно студенти Володимир-Волинського педагогічного коледжу ім.А.Ю.Кримського зняли відеоролик, присвячений Дню української писемності та мови.

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024