Володимирщина: в районі вітали працівників сільського господарства

18 Листопада 2017, 15:57
5812

З нагоди професійного свята, Дня працівників сільського господарства, 17 листопада 2017 року, у залі засідань Володимир-Волинської райдержадміністрації зібралися хлібороби, тваринники, механізатори, переробними сільгосппродукції та управлінці галузі. 

Представників найчисельнішої виробничої галузі Володимирщини привітали голова районної державної адміністрації Наталія Василець, заступник голови районної ради Алла Мельник та начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Юрій Кравчук, - повідомляє відділ організаційної роботи та управління персоналом апарату райдержадміністрації.

- У всі часи, як повелося з діда-прадіда, напружена хліборобська праця була і залишається визначальною складовою розвитку держави, запорукою її процвітання. Завдяки «золотим рукам», невсипущій працездатності, мудрості, досвідченості аграріїв колоситься наша українська нива, - зазначила у вітальному слові Наталія Володимирівна. - Тож хай і надалі ваша наполегливість і працелюбність сприяють збереженню та розвитку сільськогосподарської галузі. Нехай не переводиться селянський рід на нашій землі, а праця відданих їй трударів буде належно поцінованою. Велика подяка вам за любов до землі, терпіння і витримку. Хай нива вашого життя щедро колоситься здоров’ям та трудовими успіхами.

Піднесеного настрою учасникам святкового зібрання додала церемонія нагородження найсумлінніших працівників галузі Подяками департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації та Подяками голови райдержадміністрації та голови районної ради.
Піснями, танцями, музичними композиціями вітав працівників сільського господарства хор районного будинку культури «Любисток».

Додамо, щорічно у третю неділю листопада відзначається День працівників сільського господарства в Україні. Це свято було засноване в 1993 році і присвячене всім аграріям країни, а також підприємствам, які займаються переробкою сільськогосподарської сировини та виробництвом харчової продукції.

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024