У Володимирі відбулась нарада керівників структурних підрозділів

28 Грудня 2021, 17:20
Нарада керівників структурних підрозділів 575
Нарада керівників структурних підрозділів

У Володимирі відбулась оперативна нарада керівників структурних підрозділів.

Про це повідомляють на сайті міськради

Подія відбулася у вівторок, 28 грудня.

Міський голова Ігор Пальонка провів останню у цьому році оперативну нараду з керівниками структурних підрозділів виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради, під час якої було заслухано короткі звіти про пророблену роботу та стан справ у різних сферах громади.

Начальник ЦНАПу Алла Троць розповіла, що громада відібрана по програмі співпраці з центром «ДІЯ», що дає можливість виготовляти посвідчення водія. Також ряд інших послуг зможуть бути доступні в залежності від критеріїв відбору конкурсної комісії.

Як повідомила генеральний директор КП «ЦПМД» Катерина Чубок, ріст рівня захворюваності на Covid-19 наразі відсутній. Станом на 24 грудня кількість хворих налічувала 104 випадки у громаді. Проводиться робота з вакцинацією, відтак станом на сьогодні проведено 41 808 вакцинацій. Наявних проблем чи затримок з отриманням сертифікатів нема.

«Стабільна ситуація і з наданням допомоги хворим. На стаціонарному лікуванні знаходиться 35 пацієнтів, з них 26 – з  позитивним тестом на Covid-19. У святковий період передбачається тенденція збільшення екстрених випадків надання невідкладної медичної допомоги, тому медики готові працювати в посиленому режимі», – розповів медичний директор ТМО Віталій Баюн.

За словами начальника управління з гуманітарних питань Оксани Бігун, навчальні заклади працюють у звичному режимі до 30 грудня. Саме з цього дня по 9 січня розпочинаються новорічні канікули. У навчальних та культурних закладах громади відбуваються новорічні ранки, проводиться ряд спортивних змагань. 8 січня о 13:00 у Центрі культурних послуг відбудеться святкова програма «З Колядою в серці» за участю ЦПО.

Проводяться щоденні роботи по очищенню вулиць та посипанню піщано-сольовою сумішшю, вивезення сміття. Нова техніка працює справно та значно полегшує роботу нашим комунальникам, – розповів  директор КП «Полігон» Володимир Собіпан.

Як розповів начальник Володимир-Волинського УВКГ Сергій Луцюк,  підходять до завершення роботи з ремонту водопроводу по вул. Кобзарській. Остаточні підключення планують виконати після Нового року, щоб не створювати незручності мешканцям.

Міський голова Ігор Пальонка дав доручення повідомити громадскості про схему організації дорожнього руху. Після новорічних свят буде створена комісія, яка перевірятиме законність ведення підприємницької діяльності у деяких будівлях громади. Знаковою подією є виконання бюджету за поточний рік та прийнятий бюджет на наступний рік. Важливим у святкові дні є робота комунальних та екстренних служб, служби у справах дітей, територіального центру. 

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024