В Зимнівській ОТГ працюють над створенням стратегії розвитку громади

21 Листопада 2017, 20:36
5069

В Зимнівській ОТГ на стадії завершення знаходиться план стратегічного розвитку регіону, розрахований на найближчі 10 років. 

Про це розповів очільник Зимнівської ОТГ В'ячеслав Католик під час нещодавнього прес-туру регіональних медійників.

План стратегії розвитку опублікований на сайті громади,  з документом можна ознайомитися та внести свої пропозиції. Окрім того, Стратегія є і в роздрукованому вигляді, з нею завжди можна ознайомитись у приміщенні ЦНАПу та сільської ради.

Як стало відомо, розробка Стратегії складалась з кількох етапів. Спочатку провели анкетування серед жителів громади, далі працювала робоча група по написанню Стратегії розвитку ОТГ.

- Для розвитку громади нам була потрібна так звана «дорожня карта», в даному випадку - стратегія розвитку на найближчі десять років. Розробляти Стратегію почали спільно із Центром розвитку місцевого самоврядування. Нині проходить процес обговорення Стратегії, а далі - розгляд та затвердження на найближчій сесії, - зазначив В'ячеслав Католик

Як пояснив голова громади, Стратегію можна поділити на три напрямки: економічний розвиток громади, створення комфортних умов для проживання мешканців громади, формування активної громади з високим рівнем безпеки життя. 

 Юлія Степанюк, секретар робочої групи яка працювала над написанням Стратегії розвитку, розповіла, що мешканцям Зимнівської ОТГ дали місяць часу для ознайомлення з цим важливим документом. Поки що надійшло кілька пропозицій, які стосуються благоустрою населених пунктів громади. 

Нагадаємо, у Володимир-Волинському районі 24 грудня пройдуть додаткові вибори депутатів. Йдеться про Хмелівківську територіальну громаду, що приєдналася до Зимнівської ОТГ.








 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024