Податкова міліція знову фіксує порушення в роботі володимирських та нововолинських «бізнесменів»

24 Листопада 2017, 14:10
Фото ілюстративне 5428
Фото ілюстративне

Вкотре в прикордонних містах співробітниками податкової міліції Волині встановлено факти реалізації алкогольних напоїв і тютюнових виробів без марок акцизного податку встановленого зразка.

Товар, а саме 770 пачок тютюнових виробів та понад 30 пляшок алкогольних напоїв, що перебували в обігу незаконно,  вилучено, а на «бізнесменів» міста Володимир-Волинського та міста Нововолинськ складено адміністративні протоколи за  ст. 164-5 КУпАП (зберігання або транспортування алкогольних напоїв чи тютюнових виробів, на яких немає марок акцизного збору встановленого зразка). Відповідальність за вказані правопорушення передбачає відповідальність у вигляді накладення штрафу.

Крім того, днями в ході проведення фактичних перевірок фіскалами встановлено та зафіксовано ряд порушень касової дисципліни та готівкового обігу при реалізації алкогольної та тютюнової продукції, за що підприємцям-порушникам доведеться сплатити штрафних санкцій в розмірі 20 тис. гривень,  - інформують в ГУ ДФС у Волинській області.

Нагадаємо, що спеціально робоча група з числа фахівців ГУ ДФС у Волинській області, досліджує дотримання законодавчих норм у сфері реалізації підакцизної продукції на території волинського прикордоння. На потенційні порушення у цьому регіоні неодноразово звертали увагу представники громадськості та мас-медіа.

Відтак, податківці забезпечують належний моніторинг ситуації на ринку підакцизу та, у разі виявлення порушень, вживають передбачений чинним законодавством комплекс заходів.

Отож, якщо Ви володієте інформацією про реалізацію, зберігання фальсифікованих алкогольних напоїв і тютюнових виробів, немаркованих марками акцизного податку встановленого зразка, реалізацію таких товарів особам, які не досягли 18 років, чи торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами без наявності ліцензій, просимо зателефонувати за номерами телефонів у м. Луцьк (0332) 777102 (чергова частина ГУ ДФС у Волинській області), або (0332) 724414 (управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДФС у Волинській області). Своє повідомлення Ви можете також надіслати поштою за адресою:  м. Луцьк, Київський майдан, 4 (конфіденційність гарантується).

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024