У Володимирі обговорили, чи варто купувати комунальний транспорт для перевезень

14 Січня 2022, 18:00
Маршрутки у Володимирі 695
Маршрутки у Володимирі

У Володимирі відбулося засідання робочої групи, під час якого розглянули можливість придбання комунального транспорту для перевезення мешканців громади, зокрема пільгових категорій.

Робочу зустріч за участі міського голови Ігоря Пальонки провели спільно з представниками управління інфраструктури Ігорем Возним та Тетяною Мельник, представниками управління соціальної політики Наталією Голюк та Ольгою Томашук, начальницею відділу економічного розвитку, проєктної діяльності та інвестицій Наталією Куран. Засідання робочої групи відбулося з ініціативи депутатки міської ради Наталії Василець, інформують на офіційному сайті громади.

Під час наради розглянули можливість придбання транспорту для перевезення мешканців громади, зокрема пільгових категорій. Порадившись та обговоривши дане питання, а також прорахувавши вартість закупівлі транспорту, його обслуговування, вирішили, що це потребує значних капіталовкладень.

Міський голова зауважив, що такий транспорт також не буде конкурентоспроможним у порівнянні з послугами, які надають приватні перевізники, оскільки комунальне підприємство, на балансі якого стоятиме транспорт, змушене буде платити ПДВ, що збільшуватиме ціну проїзного квитка. Тому поки що у сфері перевезень пасажирів громадським транспортом у громаді працюватиме лише приватний бізнес. 

Читайте також: Роботодавців штрафуватимуть за вказування у вакансії віку чи статі

 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024