У Володимирі збудують каналізацію у районі вулиці Академіка Глушкова

21 Січня 2022, 09:05
Вулиця Академіка Глушкова 556
Вулиця Академіка Глушкова

У Володимирі обговорили будівництво каналізації у районі вулиці Академіка Глушкова. 

Наразі уже визначений підрядник, тож початок робіт запланований на березень цього року, йшлося на робочій нараді першого заступника міського голови Ярослава Матвійчука з керівниками комунальних підприємств міста, інформують на офіційному сайті громади.

На нараді також обговорили роботи по благоустрою, що заплановані у громаді на 2022 рік.

Перше питання, яке порушувалось на нараді, стосувалося стану доріг, адже за зимовий період на багатьох ділянках утворились ями та вибоїни. У зв’язку з цим управлінню інфраструктури було дане доручення розпочати відповідні процедури по визначенню підрядників, які будуть проводити ремонтні роботи на дорогах. Також обговорили питання будівництва нових доріг у громаді та питання ремонту і заміни мереж під площею Героїв, оскільки завершується термін подачі документів із пропозиціями концепції її реконструкції і невдовзі відбудеться конкурс.

Говорили також про те, що цьогоріч КП «Полігон» поступово замінюватиме старі майданчики для сміттєвих баків на сучасні, де будуть встановлені євроконтейнери. Також продовжуватимуть діяти програми співфінансування різних робіт з мешканцями. Це стосується, зокрема, ОСББ, які беруть участь у програмі «Енергодім» та проводять у своїх будинках енергоефективні заходи за кредитні кошти.

За дорученням Ярослава Матвійчука, КП «Полігон» має розробити карту стихійних сміттєзвалищ у місті та за його межами, аби оперативно їх ліквідувати у зимово-весняний період. 

Читайте також:  У Володимирі визначились із банком, де розмістять вільні кошти місцевого бюджету

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024