У княжому місті запрошують взяти участь у «Зимовій феєрії»

29 Листопада 2017, 20:07
5141

У Володимирі-Волинському кличуть взяти участь у міському огляді-конкурсі новорічно-різдвяних композицій «Зимова феєрія». 

Про це повідомляють у міському відділі культури та туризму.

Конкурс проходитиме вже не вперше. Його мета - збереження та популяризації звичаїв і традицій українського народу, формування позитивного іміджу міста як культурного осередку, підтримка творчих ініціатив жителів міста, формування привабливого зовнішнього вигляду та підвищення естетичного рівня оформлення міста, створення святкової атмосфери для мешканців і гостей Володимира-Волинського в новорічні та різдвяні свята.

Як повідомила представник відділу Любов Нестерук, конкурс триватиме з 19 грудня 2017 року по 14 січня 2018 року у номінаціях:
- «Подарунок Святого Миколая»;
- «Креативна ялинка»;
- «Різдвяна казка»;
- «З любов’ю до України». 

На конкурс подаються статичні композиції (витвори образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва, хенд мейду, також роботи, виконані в довільній техніці), які вистоять на вулиці під відкритим небом впродовж усього періоду проведення огляду-конкурсу.

Переможці у кожній з номінацій нагороджуються дипломами міського голови та грошовими преміями в розмірі 500 грн., призери огляду-конкурсу - заохочувальними призами.

Нагородження переможців відбудеться 14 січня 2018 року під час проведення святкової програми «Три празники в гості». 

За додатковою інформацією звертайтеся у відділ культури і туризму, телефоном: 2-25-96.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024