На Володимирщині пройшов фестиваль «Повір у себе і ти відкриєш Всесвіт»

03 Грудня 2017, 14:14
5031

Сьогодні, 3 грудня 2017 року, у районному будинку культури відбувся фестиваль для дітей з особливими потребами «Повір у себе і ти відкриєш Всесвіт». Під час заходу діти змогли не тільки реалізувати свій творчий потенціал, познайомитись із новими друзями, поспілкуватись, а й активно відпочити.

Про це інформує відділ організаційної роботи та управління персоналом апарату райдержадміністрації.

Начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Оксана Бігун наголосила, що «діти-інваліди - це не лише діти з особливими потребами, а й діти з особливими талантами, особливою силою та вірою у щасливе майбутнє». Усі присутні на заході змогли на власні очі переконатись у цьому.

Теплом своїх сердець із присутніми на святі ділились зі сцени Анна та Юлія Акієви, Олександра Воробчук, Софія Чеснович та Анна Михалюк. Концертною програмою було також тередбачено номери художньої самодіяльності у виконанні дітей з особливими потребами. 

Родзинкою фестивалю стало заняття дітей у арт-студії. Під керівництвом викладачів районного Будинку школяра Валентини Серпухової та Олени Смаль юні обдарування створили прекрасний малюнок. Творча міні-майстерня працювала під девізом «Замалюєм світ своїми кольорами».

Прийшли підтримати юних талантів на фестиваль голова райдержадміністрації Наталія Василець, начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Оксана Бігун, начальник управління соціального захисту населення Наталія Голюк та директор районного центру соціальних служб для дітей сім’ї та молоді Альона Пальонка.

Усі учасники заходу, які дали розквітнути святу, нагороджені солодкими подарунками. А ті, хто представив свої роботи на конкурсі «Калейдоскоп талантів» також відзначені дипломами. Серед них: Ребицька Вікторія (с. Хобултова), Олександр Мельничук (с. Хобултова), Яна Жирун (с. Микуличі), Станіслав Тимошко (с. Микуличі), Наталія Кравчук (с. Суходоли), Анна Дрожук (с. Заріччя), Василина Загородня (с. Верба) та Богдан Некритюк (с. Овадне).




















2




 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024