Володимир: у місті хочуть оновити положення про громадський бюджет

04 Грудня 2017, 08:10
4837

У Володимирі-Волинському збираються оновити положення про громадський бюджет міста та хочуть почути думку громадськості стосовно пріоритетних напрямків проектів.

Про це повідомляє член координаційної групи з питань громадського бюджету, начальник управління економічного розвитку та інвестицій міськвиконкому Оксана Субицька.

«Шановні володимир-волинці! Запрошуємо долучитись до оновлення положення про громадський бюджет міста Володимира-Волинського та пріоритетних напрямків проектів, з якими можна ознайомитись в системі «Громадський проект. Володимир - Волинський» за посиланням https://volodymyr.pb.org.ua/help/base .

Отож, якщо у вас є пропозиції та зауваження до такого положення та пріоритетних напрямів проектів, їх слід подавати на паперових носіях до 25 грудня за адресою: вул. Д. Галицького, 5 (кабінет 5), в управління економічного розвитку та інвестицій», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 8 листопада відбулося засідання координаційної ради з питань громадського бюджету. На ньому  підбили підсумки голосування та визначили переможців громадського бюджету 2018.

Так серед великих обрали два проекти-переможці:
1. №5 «Створення сучасного кабінету ЛФК для хворих м. Володимир-Волинського».
Вартість проекту: 201 690 грн.
Автор: Юлія Скіць
Проект передбачає створення сучасного кабінету ЛФК для відновлювального лікування після тяжких травм, поранень та операцій, захворювань серцево-судинної, ендокринної системи, опорно-рухового апарату .

2. №19 «Спортивний майданчик на території Володимир-Волинської гімназії імені Олександра Цинкаловського».
Вартість проекту: 499 890 грн.
Автор: Тарас Савчук
Проект передбачає спорудження та облаштування спортивного майданчика з поліуретановим покриттям та захисною сіткою для ігрових видів спорту: волейбол, баскетбол, футбол, великий теніс та рухливих ігор для учнів Володимир-Волинської гімназії ім. О.Цинкаловського та мешканців прилеглого мікрорайону.

За положенням проект, який не вмістився у передбачений для великих проектів бюджет, автор може представити на сесії міської ради і матиме можливість довести необхідність його реалізації.

Малі проекти-переможці:
1.№16 «Накриття для розміщення дитячих візочків біля входу у дитячу поліклініку».
Вартість проекту: 71 342 грн.
Автор: Юлія Скіць

2. №7 «Спортивно-гімнастичний комплекс у військове містечко».
Бюджет: 93 607 грн.
Автор: Анна Медведева

3. №4 «Мій двір – моє місто».
Бюджет: 43 068 грн
Автор: Володимир Кравчук

4. №25 «Промо-ролик про місто Володимир-Волинський».
Бюджет: 70 000 грн.
Автор: Світлана Федонюк

Авторам проектів наголосили, що, за умовами бюджету участі, впроваджувати проекти у життя мають відповідні відділи і управління, які проведуть конкурси на виконання і слідкуватимуть за використанням коштів та всіма роботами. Автори мають можливість слідкувати за виконанням проектів.

Коментарі
05 Грудня 2017, 02:47
знову хочуть змінити правила гри? а чим раніше були зайняті?
05 Грудня 2017, 21:24
Читаючи це згадуються слова з анекдоту про те що зміна ліжок нічого не дасть.
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024