У княжому місті відзначили День Збройних сил України та День волонтера

05 Грудня 2017, 15:31
7841

5 грудня у Володимирі-Волинському відбулися урочисті заходи з нагоди Дня Збройних сил України та Дня волонтера. 

Урочистості розпочалися з самого ранку, коли в розташування 14-ї ОМБр навідався голова Волинської ОДА Володимир Гунчик. Очільник обласної адміністрації оглянув як розмістились військовослужбовці бригади після прибуття зі Сходу, а також вручив корисні подарунки до свята. 

Пізніше всі урочистості перемістилися у районний будинок культури та на головну площу міста Володимира-Волинського.

На площі Героїв розташувалася виставка автомобілів, зброї та польова кухня, а в районному будинку культури лунали слова привітання на адресу головних винуватців свята - волонтерів та військовослужбовців.  

Слід зауважити, що того дня в РБК зібралися волонтери та військовослужбовці зі всієї Волині. Були також присутні представники обласної, міської та районної влади, духовенство. 

Привітав військовослужбовців та волонтерів єпископ Володимир-Волинський та Турійський Матфей. Пізніше до слова запросили голову Волинської ОДА Володимира Гунчика.

Очільник Волинської ОДА вручив відзнаки Президента України за допомогу та підтримку ЗСУ військовому капеланові Ігору Бігуну та підприємцю міста Андрію Кандибі. Такі ж відзнаки отримали волонтери з Луцька. 

Привітав військових та волонтерів також і міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк, який вручив Подяки та грошові премії сержанту технічної батареї Віталію Адамчуку, помічнику командира з правової роботи-начальнику юридичної групи, старшому лейтенанту Тарасу Гейнику, відповідальному виконавцю відділення персоналу Аліні Панасюк, старшому офіцеру відділення з морально-психологічного забезпечення, майору Юрію Петруку та начальнику інформаційно-аналітичної групи, лейтенанту Григорію Устенку – усі вони з військової частини А2892.

Такі ж нагороди отримали військовослужбовці частини А1008: механік-водій розвідувального взводу 2 механізованого батальйону Володимир Луговий, стрілець-помічник гранатометника, старший солдат Павло Лапчук, командир відділення, сержант Валерій Кухарук, санінструктор-радіотелефоніст медичного пункту Наталія Дейнека, командир танка-оператор пожежного взводу, старший солдат Олександр Блащук. Крім того, відзначені були оператор радіолокаційної станції військової частини А 2099 Олена Поліщук, водій відділення забезпечення Володимир-Волинського об’єднаного військового комісаріату, молодший сержант Олександр Дружук, волонтерка Світлана Косирєва.

1

1

1

4




1

1


1

1






1




 

Коментарі
06 Грудня 2017, 03:27
Що не зробить крьосний для свого похресника андрюши)))) Тепер понятно на кого працує пацан?
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024