Люди з особливими потребами - під опікою Володимир-Волинського міськрайонного центру зайнятості

08 Грудня 2017, 14:01
4375

Державна служба зайнятості приділяє значну увагу незахищеним верствам населення, в тому числі людям з особливими потребами. У разі звернення такої людини до центру зайнятості за допомогою у працевлаштуванні, розробляється індивідуальний план можливих шляхів її трудової реабілітації та працевлаштування.

Так, 6 грудня 2017 року у приміщенні Володимир-Волинсьького центру зайнятості відбувся ярмарок вакансій для осіб з обмеженими фізичними можливостями. 

На ярмарку були присутні представники ПАТ «Володимир-Волинська птахофабрика», ЖЕК№1, ТзОВ « Володимир-Волинський хлібозавод».
Підприємства потребують укомплектування наступних вакансій: двірник, слюсар-сантехнік, мийник-прибиральник рухомого складу, птахівник, комірник. Заступник начальника відділу взаємодії з роботодавцями Г.Опейда надала присутнім інформацію і про інші актуальні вакансії. 

Ярмарок відвідали 8 осіб з особливими потребами, з урахуванням програм реабілітації було видано 2 направлення на співбесіду до роботодавців. 

Спеціалісти відділу активної підтримки безробітних проінформували присутніх про можливість професійної підготовки, перепідготовки або підвищення кваліфікації, відкриття власної справи, що допоможе особам з обмеженими можливостями знайти такий вид діяльності, де вони зможуть застосувати свої знання і вміння та якнайповніше реалізувати власні можливості.

Нагадаємо, нещодавно директор Володимир-Волинського центру зайнятості Наталія Уколовапровела зустріч з головою Зарічанської ОТГ Ігорем Пальонкою, під час якої були презентовані послуги служби зайнятості роботодавцям та населенню; обговорили шляхи подолання безробіття на селі, питання розвитку малого підприємництва в сільській місцевості, сприяння легалізації зайнятості.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024