Володимирщина: уточнили перелік доріг, які ремонтуватимуть у наступному році

09 Грудня 2017, 11:25
4584

В області активно працюють над формуванням переліку доріг, які ремонтуватимуть у 2018 році. До цього переліку увійдуть дороги Володимирщини.

Аби уточнити перелік доріг району, що потребують ремонту, голова райдержадміністрації Наталія Василець днями провела робочу нараду із головами Устилузької міської та сільських рад району, - повідомляє відділ організаційної роботи та управління персоналом апарату райдержадміністрації

- Перелік доріг, що ремонтуватимуть у 2018 році складатиметься з 5-ти частин. Перша частина – це ті дороги, які обслуговує Служба автомобільних доріг області, друга – це дороги, які ремонтуватимуть за рахунок митних коштів, Третя –ті які фінансуватимуться за рахунок Державного дорожнього фонду і співфінансування із місцевих бюджетів. Четверта – перелік аварійних доріг. І п’ята частина – перелік доріг, які фінансуватимуться за грандові кошти, - зазначила Наталія Володимирівна.


У зв’язку зі збільшенням обсягу фінансування з державного бюджету, головам громад запропонували укрупнити об’єкти ремонту задля того, щоб не розпорошуватися на «дрібні» ділянки доріг, а також розглянути можливість збільшення фінансування.

У підсумку, голови органів місцевого самоврядування зобов’язалися подати уточнені показники протяжності доріг, ділянки шляхів, де потрібно провести ремонт та гарантії щодо обсягів співфінансування з місцевих бюджетів.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39