Скайп-бесіда з потенційним роботодавцем: центр зайнятості використовує сучасні сервіси роботи

09 Грудня 2017, 12:09
5474

У Володимир-Волинському міськрайонному центрі зайнятості все частіше користуються новими сервісами роботи для задоволення кадрової потреби роботодавців та поінформованості шукачів роботи щодо наявного вільного робочого місця.

Відтак, Володимир-Волинським центром зайнятості спільно з Любомльським була організована скайп-співбесіда для підприємця Пагуби Тетяни Юріївни ( ательє « Мережка») з випускниками Любомльського професійного ліцею. На сьогодні підприємство потребує швачок для масового пошиття спецодягу та інших виробів. 

Нагадаємо, ательє «Мережка» спеціалізується на виготовленні та ремонті одягу і побутових речей. Це зовсім юний заклад. Свою діяльність ательє розпочало у 2016 році, але за такий короткий час набуло популярності серед мешканців міста і району. У «Мережці» шиють все і для всіх. Верхній одяг: пальто, куртки, френчі; повсякденні та святкові сукні для жінок різного віку, блузи, спідниці, костюми. Особливої популярності набула послуга з пошиття вишиванок.
Під час відео-розмови обговорено безліч питань, зокрема, графік роботи на підприємстві, умови праці, заробітну плату та соціальні гарантії при працевлаштуванні.

Своїм працівникам підприємець пропонує офіційне працевлаштування, навчання і розвиток, соціальний пакет.
Зі слів Тетяни Юріївни, аудиторія була активною і зацікавленою. Є надія, що хтось - таки знайде собі роботу до душі.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024