Мажоритарна відповідальність: яку обіцянку виконав депутат від округу №19 Ігор Гузь

13 Грудня 2017, 18:39
4312

Депутат від 19 округу Ігор Гузь виконав одне із своїх зобов'язань перед громадою, яка його обрала.

Слово і діло продовжує серію інфографік, присвячену відповідальності народних депутатів, обраних у мажоритарних округах, оглядом обіцянок парламентарів, які представляють Волинську область. Темою, яку нині обрали для моніторингу, є допомога соціально незахищеним верствам населення.

Найбільша кількість таких обіцянок у депутата, обраного в області останнім, – у представниці 23-го округу з центром у Маневичах Ірини Констанкевич, яка пройшла до Ради в результаті довиборів у липні 2016 року. Три її зобов’язання за темою звучать так: відстоювати збільшення виплат самотнім матерям, ініціювати повернення скасованих пільг постраждалим внаслідок аварії на ЧАЕС і відстоювати надання реальних пільг дітям війни. Всі – в процесі виконання.

Два таких зобов’язання зафіксували в Степана Івахіва. Він у Верховній Раді представляє ковельський округ №21. Обидві його обіцянки вже отримали остаточний статус: про реформування пенсійної системи – «виконано», а про законодавче закріплення гарантій на соцдопомогу та державну пенсію людям, що неофіційно працюють за кордоном, – «не виконано».

Також дві обіцянки за темою має Сергій Мартиняк – депутат-представник округу №20 із центром у Горохові. Одна з них виконана – щодо оздоровлення дітей із Турійського та Локачинського районів. Друга – щодо підтримки малозабезпечених верств населення – поки «в процесі».

Депутат від округу №19 Ігор Гузь обіцянку домогтися надання пільг та виплат бійцям АТО й родинам загиблих воїнів виконав.

Такий самий статус отримало й зобов’язання іншого волинського мажоритарника, який потрапив до огляду, – Ігоря Лапіна (ОВО №22, Луцьк), який обіцяв не допустити скасування чи скорочення субсидій малозабезпеченим громадянам на оплату комунальних послуг.

Нагадаємо, нещодавно Ігор Гузь потрапив у ТОП-10 депутатів, які найбільше обіцяють.


 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024