Валерій Діброва отримав відзнаки конкурсу «Люди року- 2017»

16 Грудня 2017, 12:18
7760

Підсумовуючи минулий 2017 рік, у Луцьку відзначили людей, які своєю повсякденною працею розвивають та примножують здобутки рідної Волині.

Учора 15 грудня у Волинському академічному обласному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка відбулася церемонія нагородження волинян у номінаціях конкурсу «Люди року» в межах загальнонаціональної програми «Люди ХХІ століття».

Керівник ТОВ «П'ятидні», член спілки «СПАС» Валерій Діброва на церемонії нагородження «Люди року- 2017» здобув перемогу у номінаціях «Відкриття року» (насіннєвий завод) та «Аграрій року».

Відзнаку «Аграрій року» вручив голова департаменту агропромислового розвитку Волинської ОДА Юрій Горбенко, «Відкриття року» - голова Волинської ОДА Володимир Гунчик.

«Тут зібралися люди, які творять історію Волині, люди, які постійно «на слуху» у волинської спільноти. Цю нагороду приймаю не я особисто,  це праця, ідея, робота всього нашого дружнього колективу  ТОВ «П’ятидні». І я вдячний тим людям, які віддали за нашу працю голоси. Ми не зупиняємося на досягнутому. Цьогоріч вже заклали будівництво потужного комплексу майже на 70 тис. тонн по зберіганню зерна. Це потужна інвестиція не тільки для нашого підприємства, а й для всієї Волині. Кожен одноосібник, фермер, підприємство зможе скористатися послугами цього елеватора за прийнятною ціною. Щиро вдячний усім за нагороду!» - зазначив під час свого виступу Валерій Діброва.

Вітаємо Валерія Григоровича та ТОВ «П’ятидні» і бажаємо нових звершень!

 

1





 

Коментарі
16 Грудня 2017, 20:28
таких фермерів в районі багато! Всю допомогу яку вони повинні були отримати отримав один діброва. Так в чому його заслуга. Що піарим.
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024