«Ой хто, хто Миколая любить»: діток Володимирщини вітали зі святом

19 Грудня 2017, 20:43
3628

Сьогодні, 19 грудня з Днем Святого Миколая вітали малечу Володимир-Волинського району.

У районний будинок культури Святий Миколай завітав не один, а з маленькими Ангеликами та капосними трьома чортенятами, які намагались зіпсувати дитяче свято. Та це їм не вдалося, адже у залі виявились лише чемні, слухняні та доброзичливі діти, - повідомляє відділ організаційної роботи та управління персоналом апарату райдержадміністрації. 

Це свято традиційно не обходиться без подарунків, отож і святий Миколай прийшов не з порожніми руками, кожному він вручив солодкий подарунок, а допомогли йому у цьому відділ освіти, молоді та спорту, управління соціального захисту населення, служба у справах дітей райдержадміністрації (більше трьохсот подарунків отримали діти-сироти та ті, які потрапили у складні життєві обставини, діти учасників АТО та малеча з малозабезпечених і багатодітних сімей, а також наші обдаровані учні та стортсмени).

Серед глядачів, які поринули у атмосферу чарівного дійства та відчули себе в справжній казці, маленькі глядачі, що з’їхалися із усього району, їх батьки та вчителі, а також голова райдержадміністрації Наталія Василець, заступник голови районної ради Алла Мельник, начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Оксана Бігун, начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Наталія Голюк, провідний спеціаліст відділу культури та туризму райдержадміністрації Галина Руденчук та начальник служби у справах дітей Олександр Смоляр.

Організатори свята подбали про те, щоб свято залишило приємну згадку в душах діточок, посіяло зерно любові до ближнього та поваги до народних традицій. Приємний настрій дарували глядачам зі сцени вихованці районного Будинку школяра, працівники районного будинку культури та педагоги.

Разом із персонажами казкового дійства добре знані рядки «Ой хто, хто Миколая любить…» підспівували усі.
Опісля, школярі ділились між собою враженнями від свята та отриманих дарунків, а дорослі, хай лиш на хвилинку, повернулися у дитинство, у світ, де вірять у казки, чудеса та сятого Миколая.








1









 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024