Цей будинок скоро стане легендою княжого міста: мер про недобудоване житло для військових

26 Грудня 2017, 14:52
4903

Минає 2017 рік, а 44-квартирний будинок для військовослужбовців ще не здали в експлуатацію. Хоча, обіцяли зробити це спочатку до Покрови, пізніше - до Дня Збройних Сил України. 

На останній у цьому році оперативній нараді за участі міського голови Петра Саганюка, його заступників, керівників управлінь, відділів та комунальних підприємств, знову велася мова про 44-квартирний будинок для військовослужбовців.

- З першого січня уже налаштовуємося на роботу. Не забуваємо про будинок для військовослужбовців, який уже скоро стане легендою Володимира-Волинського. Прошу своїх заступників не лишати поза увагою це незавершене будівництво і вже з нового року одне за другим готувати і подавати звернення до державних органів з вимогою завершити будівництво житлового будинку для військових, - наголосив мер міста. 

Окрім того, очільник міста коротко підсумував рік, що минає, подякував за роботу усім міським службам та установам, побажав щастя та миру у році прийдешньому. Він наголосив, що бюджет міста у 2017 році перевиконано, вдалось втілити в життя більшість запланованих змін у міському господарстві, на кінець року немає заборгованості з виплати заробітної плати працівникам бюджетних установ, а також з оплати енергоносіїв. 

Нагадаємо, раніше йшлося, що на добудову 44-квартирного будинку для військових у Володимирі-Волинському Уряд передбачив понад 10 мільйонів гривень.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024