У Володимирі почали впорядковувати вулицю Зимнівську

12 Травня 2022, 22:00
У Володимирі почали впорядковувати вулицю Зимнівську 573
У Володимирі почали впорядковувати вулицю Зимнівську

У Володимирі, на вулиці Зимнівській розпочалися роботи з благоустрою. 

На жаль, коштів на продовження ремонту на цій вулиці цього року з державного бюджету, швидше за все, не надійде, тому міський голова Ігор Пальонка дав доручення  управлінню інфраструктури розробити план заходів щодо впорядкування території даної вулиці, інформують на сайті міста.

Після цього комунальні служби та підрядні організації приступили до виконання робіт, щоб виправити недоліки власними силами.

Вже третій день поспіль місцеві підрядники займаються вивезенням великогабаритного сміття, залишків бордюр, асфальтних брил, вирівнюванням узбіч та вимощенням заїздів щебеневою сумішшю до заїздів зупинок. Проводиться також підготовка до підключення вуличного освітлення, яке працівники КП «Полігон» планують під’єднати до місцевої мережі освітлення.

Як і всі жителі громади, мешканці вулиці Зимнівської заслуговують на комфорт та безпеку, тож міський голова Ігор Пальонка пообіцяв тримати дане питання на особистому контролі.

Нагадаємо, восени 2021 року на вулиці  Зимнівська, що у Володимир-Волинському розпочали робити ремонт, який мали завершити у 2022 році.

Цьогоріч, через введення воєнного стану, ремонтні роботи продовжуватись не будуть. 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024