У Володимирі відзначили День Європи

22 Травня 2022, 17:35
У Володимирі відзначили День Європи 443
У Володимирі відзначили День Європи

У Володимирі та у селах громади 21 травня відбулись різні тематичні заходи, приурочені Дню Європи. 

Зокрема, у дитячій художній школі ім. М. Рокицького провели майстер-клас з виготовлення одного із найпопулярніших оберегів наших захисників – ляльок-мотанок, йдеться на сторінці громади у фейсбуці.

Вихованці художньої школи підготували також виставку своїх малюнків «Ми і Європа – вільний світ», з якою може ознайомитись кожен охочий під час прогулянки центральною алеєю парку «Слов’янський».

Ще одна виставка картин учасників міжнародного художнього пленеру «Колорит» експонується у культурно-мистецькому центрі.

Тим часом поціновувачі спортивних ігор мали нагоду повболівати за улюблені команди під час одразу двох турнірів із мініфутболу – серед юнаків 2008-2011 років, який проходив на полі НВК №3 та серед ветеранів, які змагались на штучному полі поруч зі стадіоном «Олімп».

У підсумку матчів серед юнаків перше місце посіла команда «Ліверпуль», друге – «Атлетик» (до її складу увійшли юні футболісти з-поміж вимушених переселенців) та третє – ФК «Березовичі».

Команди-призери турніру нагороджені грамотами та медалями від управління з гуманітарних питань, а усі команди-учасниці отримали у нагороду футбольні м’ячі від ФК «Володимир». Щодо другого мінітурніру, який має благодійну мету збору коштів на ЗСУ, то його результати будуть відомі уже завтра.

Прогулятись стежками європейського Володимира була нагода у тих, хто долучився до тематичної екскурсії містом, яку організував туристично-інформаційний центр. Під час прогулянки історичним середмістям, учасники екскурсії дізнались чимало цікавих фактів з минулого нашого міста, котре здавна було пов’язане з Європою.

Завершились заходи переглядом документального фільму “Хто ми? Психоаналіз українців як нації” у кінозалі КМЦ. Окрім цього, у закладах культури сіл громади були організовані книжкові інсталяції, вікторини та інформаційні мандрівки з нагоди Дня Європи.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024