Зимнівська ОТГ: два села отримають футбольні поля із штучним покриттям

03 Січня 2018, 19:24
Фото ілюстративне 6638
Фото ілюстративне

У межах програми «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України» у Волинській області затверджено перелік із п’яти об’єктів, що фінансуватимуться за рахунок державного та місцевих бюджетів (50% на 50%) . Зокрема, два спортивні поля для міні-футболу зі штучним покриттям у 2018 році з’являться у селах Зимне та Льотниче Зимнівської сільської ради.

Один такий майданчик коштує 1 млн. 499 тис. гривень, - повідомляє відділ організаційної роботи та управління персоналом апарату Володимир-Волинської РДА.

До слова, у районі діє Федерація футболу. Це дає змогу більш масово проводити районні спортивні заходи та брати участь у змаганнях як обласного, так і всеукраїнського рівня. Найбільш активними є футбольні команди сіл Володимирівка, Зимне, Устилуг та Овадне. А як зазначила у розмові начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Оксана Бігун, створення нових ігрових майданчиків дасть ще більші можливості дітям та молоді нашого краю долучатися до спорту та здорового способу життя.

До речі, перше поле для міні-футболу на території району було збудоване ще на початку 2000-х .

- Аби молодь краю мала більше можливостей для спортивного дозвілля, на території міста Устилуг у 2007 році було збудовано перший спортивний майданчик зі штучним покриттям, - зазначила голова райдержадміністрації Наталія Василець. – 114 тисяч гривень держава витратила на придбання штучного покриття та оплату робіт. Ще 90 тисяч виділила із місцевого бюджету Устилузька міська рада. За ці кошти було укладено основу під футбольне поле.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024