У Володимирі маршрут №4 обслуговує новий перевізник

02 Червня 2022, 21:17
Маршрутки у Володимирі 623
Маршрутки у Володимирі

У Володимирі оновлений автобус марки «Івеко», який відповідає стандарту «євро-5», цього тижня вийшов на маршрут №4.

Пасажиромісткість автобуса, який слідуватиме по маршруту «Скотофуражний ринок – Цукровий завод», 32 особи. До того ж маршрутка обладнана спеціальним підіймачем для людей з інвалідністю, – інформують на сторінці громади у фейсбуці.

Попередній перевізник, який обслуговував даний маршрут упродовж 20 років, достроково розірвав договір. Для того, щоб не позбавляти жителів віддалених вулиць міста доступу до громадського транспорту, визначили тимчасового перевізника, який продовжував обслуговувати маршрут, поки новий перевізник не приступив до роботи.

Перевізник Вадим Шуба виграв конкурс на початку 2022 року, проте одразу не виїхав на маршрут через закриття газозаправної станції та відсутність скрапленого газу, яким заправляється придбаний перевізником транспорт.

Наприкінці травня газозаправна станція відновила роботу, тож уже у вівторок на маршрут №4 виїхав перший автобус нового перевізника, а найближчими днями курсуватиме ще один. Надалі, як зазначає Вадим Шуба, кількість транспорту на маршруті можуть збільшити.

Пасажири, які користуються послугами даної маршрутки, уже встигли оцінити її зручність. Більше – у відео.

Даний маршрутний транспорт курсує за наступним розкладом:

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024