Володимир: центр зайнятості святкував новосілля та приймав гостей з усієї області

10 Січня 2018, 10:14
5171

Новозбудований центр зайнятості у Володимирі-Волинському на третій день Різдва Христового приймав у себе гостей із усієї області.

 9 січня, у Володимирі-Волинському МРЦЗ відбулася виїзна нарада директорів міських, районних, міськрайонних центрів зайнятості та філій обласного центру зайнятості на чолі із директором Романом Романюком за участю керівництва району - першого заступника міського голови Володимира-Волинського Ярослава Матвійчука, голів Володимир-Волинської райдержадміністрації Наталії Василець та Володимир-Волинської районної ради Романа Гука.

Як повідомили в обласному центрі зайнятості, перш ніж розпочати роботу, гостям презентували нову будівлю міськрайонного центру зайнятості. Його директор Наталія Уколова провела для присутніх екскурсію. В деталях керівник розповіла про будівництво, що тривало із 2010 року. Це перше новозбудоване приміщення за останні роки. Відтепер клієнти центру зайнятості обслуговуватимуться в комфортних умовах. 

Директор Волинського обласного центру зайнятості Роман Романюк подякував місцевій владі за активну підтримку у будівництві центру і висловив сподівання, що ця співпраця на цьому не закінчиться. 

Під час наради керівний склад служби зайнятості обговорив проблемні питання реорганізації, заслухали результати керівників філій, які першими були реорганізовані. Вони поінформували про юридичні та кадрові нюанси, які виникали у них в процесі переходу, аби упередити ці проблеми у колег. Велику увагу приділили результатам діяльності служби у минулому році.

Роман Романюк визначив пріоритетні завдання на перше півріччя роботи служби області. Головне серед них – це завершення процесу реорганізації в усіх базових центрах зайнятості, впровадження нових критеріїв роботи, де акцент буде на якості надання послуг. При цьому не варто забувати про здобуті результати, а, навпаки, розвивати. Це стосується тісної співпраці служби зайнятості із головами об’єднаних територіальних громад. 

Звичайно, у світле свято Різдва Христового говорили не лише про роботу. Уся увага була господарям – колективу Володимир-Волинського міськрайонного центру зайнятості – адже вони святкували новосілля. Цього чекали довгих вісім років. Усі: і працівники, і відвідувачі, і куратори будівництва тішилися досягнутим результатом. А радіти є чому! Чи не єдині в України, хто завершив нове будівництво, площа якого понад 1300 квадратів. І це все для поліпшення якості надання послуг відвідувачам.

Директор центру зайнятості Наталія Уколова від усього колективу подякувала усім, хто долучився до будівництва, за моральну підтримку.

«Безумовно, фінансова підтримку головна, але без вас усіх ми б цього не зробили. Щиро дякую», - резюмувала директор Володимир-Волинського міськрайонного центру зайнятості.










 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024