У Володимирі побували волонтери з Великої Британії

28 Червня 2022, 12:40
У Володимирі побували волонтери з Великої Британії 445
У Володимирі побували волонтери з Великої Британії

Міський голова Ігор Пальонка 27 червня зустрівся з представниками громадських організацій Великої Британії, які вже неодноразово відвідували нашу громаду.

Під час зустрічі волонтери з Британії коротко розповіли про свою діяльність, яку ведуть упродовж останніх місяців. Вона полягає не лише у наданні гуманітарної допомоги, адже британці допомагають евакуйовувати людей з окупованих територій та тих міст, де ведуться особливо жорстокі бої. Зокрема нині ведеться підготовка до евакуації майже сотні дітей з одного із сиротинців Херсону, яких планують відправити до США, інформують на сторінці громади у фейсбуці.

Очільник громади розповів про реабілітаційний центр для військовослужбовців, який нині на початковому етапі створення у нашому місті та принагідно поцікавився чи можуть британські волонтери якось долучитись до підтримки цього проєкту. 

Як зазначили гості з Великої Британії, в їхніх громадських організаціях є достатньо фахівців, котрі можуть працювати з особами із посттравматичним синдромом, а також нарко- та алкозалежністю. Тож коли реабілітаційний центр буде створено є можливість підписати відповідну угоду, аби психологи з Британії приїхали попрацювати на декілька місяців у Володимир.     

 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024