Володимир-Волинський - Цвікау: триває співпраця у сфері теплоенергетики

13 Січня 2018, 13:10
3513

Делегація з Володимира-Волинського, під головуванням першого заступника міського голови Ярослава Матвійчука, з робочим візитом перебуває у німецькому місті Цвікау.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук.

«В рамах робочого візиту до німецького міста Цвікау, з яким підтримуємо давні партнерські стосунки, започаткували співпрацю у сфері теплоенергетики – сформовано робочу групу, яка розробить критерії комплексного енергоаудиту закладів бюджетної сфери та напрацює рекомендації щодо модернізації ряду котелень нашого міста.

Німецькій стороні для цього було представлено необхідну інформацію про стан теплопостачання у Володимирі-Волинському. Вражені прогресивними підходами до цієї галузі у Цвікау: котельні, які вдалось відвідати, окрім теплової енергії виробляють і електричний струм», - йдеться у дописі Ярослава Анатолійовича.

Нагадаємо, Цвікау - німецьке місто-побратим нашого Володимира-Волинського. Відповідну угоду було підписано близько 5 років тому. Міста-партнери розвивають співпрацю у таких сферах, як міська демократія та самоврядування, культура, спорт та туризм, освіта, захист здоров’я та соціальне забезпечення, дитячі будинки, промисловість, торгівля, транспорт, в організації заходів, виставок та ярмарок. Також буде підтримуватися співробітництво між підприємствами та приватними особами.









 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024