Володимирська громада попрощалася із загиблим Героєм Дмитром Сокоринським

06 Липня 2022, 16:40
Попрощалася із загиблим Героєм Дмитром Сокоринським 1122
Попрощалася із загиблим Героєм Дмитром Сокоринським

У Володимирі провели в останню путь майора Дмитра Сокоринського, який загинув в бою за незалежність України. 

27-річний Герой навчався у ЗОШ №1, закінчив Національну академію сухопутних військ у Львові. З перших днів війни мужньо обороняв рідну землю від рашистів. 4 липня загинув у боях під Донеччиною, інформують на сторінці громади у фейсбуці.

Попрощатись з бійцем прийшли рідні, близькі, друзі, однокласники, вчителі, побратими, представники міської влади та чимало містян.

З прощальним словом виступили єпископ Володимир-Волинський і Турійський Матфей, священнослужителі, міський голова Ігор Пальонка.

«Вкотре усі ми сумуємо, адже ворожі кулі забрали життя Героя Дмитра – молодого хлопця, офіцера, майора, людини, батька, чоловіка, сина з великої літери. Він був професіоналом своєї справи, вибрав нелегку професію, щоб захистити усіх нас. Сьогодні ми дякуємо батькам за сина, дякуємо всім, хто боронить волю та незалежність нашої держави. Наразі ми усі єдині у боротьбі із загарбником, і обов’язково помстимося за смерті наших воїнів та патріотів. Їх подвиг ніколи не забудеться! Вічна пам’ять Герою, Слава Україні!», – зазначив у прощальному слові міський голова Ігор Пальонка.

«Завжди веселий та усміхнений, непосидючий та активний у шкільному житті, турист і спортсмен. Не уявлялися подорожі в Карпати без Діминого казанка та ухи. Його любили однокласники й вчителі, поважали і дослухалися до його думки», – згадують про Дмитра його вчителі та шкільні друзі.

У бійця залишились батьки, сестра, бабусі, дружина та 8-місячна донька.

Поховали 27-річного військовослужбовця на алеї героїв Федорівського кладовища.

 Читайте також: На Володимирщині попрощалися із загиблим Героєм Ігорем Туревичем

 

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024