Роботи володимирських майстрів були представлені на ярмарці у Цвікау

14 Січня 2018, 13:02
3449

Роботи володимирських митців представили на виставці-ярмарку партнерів міста Цвікау (Німеччина).

Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав перший заступник Володимир-Волинського міського голови Ярослав Матвійчук.

«На виставці-ярмарку партнерів міста Цвікау (Німеччина) наша Володимир-Волинська делегація представила неперевершені вироби місцевих майстрів, які вражають своєю вишуканістю та мистецькою технікою: паперові дива Людмили Романчук та Олени Петрової, жіночі прикраси Лариси Носко, картини Тетяни Токарєвої та Зої Герасимчук, валяні речі Наталії Маркової та плетені – Юлії Слюсарук, лялькові композиції Оксани Саганюк і Лариси Дрозд, вишивка Галини Стріханчук і Оксани Білик, писанки тієї ж Оксани Білик і, звичайно ж, унікальні роботи з яєчної шкаралупи нашого волинського Фаберже – Анатолія Бойка», - йдеться у дописі.

Нагадаємо, делегація з Володимира-Волинського, під головуванням першого заступника міського голови Ярослава Матвійчука, з робочим візитом перебуває у німецькому місті Цвікау.

Цвікау - німецьке місто-побратим нашого Володимира-Волинського. Відповідну угоду було підписано близько 5 років тому. Міста-партнери розвивають співпрацю у таких сферах, як міська демократія та самоврядування, культура, спорт та туризм, освіта, захист здоров’я та соціальне забезпечення, дитячі будинки, промисловість, торгівля, транспорт, в організації заходів, виставок та ярмарок. Також буде підтримуватися співробітництво між підприємствами та приватними особами.









 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024