Німецька туристична фірма включила Володимир до маршруту свого автобусного туру

15 Січня 2018, 11:35
3583

Відвідування Володимира-Волинського тепер стане обов'язковим пунктом восьмиденного автобусного туру однієї з німецьких туристичних фірм.

Цю приємну новину повідомив на своїй сторінці у Фейсбук перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук.

«Маємо приємну новину - одна з відомих німецьких туристичних фірм «Братів Ляйстнерів» включила відвідування нашого древнього міста до маршруту автобусного туру. Відвідування Володимира-Волинського заплановане на 5 день восьмиденного туру «Непізнані перлини Галичини та міста –партнери Цвікау» (Цвікау- Краків- Бреслау- Львів- Володимир -Волинський) вартістю 789 євро. Частина з цих коштів буде витрачена на харчування та екскурсії у нашому місті.

Тож докладаємо максимум зусиль, щоб достойно його презентувати: Володимир Пикалюк розповів зацікавленим у відвідуванні нашого міста про славну історію та визначні місця княжого граду. Будемо сподіватись, що незабаром сформується перша туристична група, і це стане серйозним поштовхом до розвитку туризму. Подяка у підтримці цього проекту меру Цвікау Пії Фіндайс, а також Свену Дітріху та Ернсту Мюлеру за лобіювання інтересів міста на європейському рівні», - йдеться у дописі першого заступника міського голови.

Нагадаємо, делегація з Володимира-Волинського, під головуванням першого заступника міського голови Ярослава Матвійчука, з робочим візитом перебуває у німецькому місті Цвікау.

Цвікау - німецьке місто-побратим нашого Володимира-Волинського. Відповідну угоду було підписано близько 5 років тому. Міста-партнери розвивають співпрацю у таких сферах, як міська демократія та самоврядування, культура, спорт та туризм, освіта, захист здоров’я та соціальне забезпечення, дитячі будинки, промисловість, торгівля, транспорт, в організації заходів, виставок та ярмарок. Також буде підтримуватися співробітництво між підприємствами та приватними особами.





1


 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024