У Володимирі «Спорт для всіх» організував змагання для дітей

16 Липня 2022, 15:33
У Володимирі «Спорт для всіх» організував змагання для дітей 806
У Володимирі «Спорт для всіх» організував змагання для дітей

На майданчику ЗОШ №5 у Володимирі днями працівники МЦФЗН «Спорт для всіх» провели змагання для всіх охочих дітей віком від 8 до 12 років.

Мета таких змагань, які проходять у місті упродовж канікул, –  залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом, пропаганда здорового способу життя, розвиток фізичних якостей, формування морально-вольових рис характеру, організація змістовного дозвілля дітей в канікулярний період, повідомляють на сайті міста.

Як зазначають організатори заходу, раніше був проведений завершальний етап змагань «Спорт для всіх – у кожному дворі», але неможливо відмовити діткам, які хочуть позмагатися в спортивних естафетах, гарно провести час, які чекають і навіть вже впізнають на вулиці педагогів.

Цей захід відвідала рекордна кількість дітей – близько трьох десятків. Учасники були поділені на дві команди «Кобра» та «Тік – Так».

Вболівати за юних спортсменів прийшли їхні батьки та вчителі. 

Учасники змагань були нагороджені грамотами управління з гуманітарних питань, а також спортивним інвентарем від Міжнародної організації ЮНІСЕФ.

Фінал змагань «Спорт для всіх – у кожному дворі» відбудеться у День міста 31 липня о 11:30 на стадіоні «Олімп».

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024