У Володимирі комунальне підриємство «Полігон» має намір змінити тарифи

18 Липня 2022, 11:05
У Володимирі комунальне підриємство «Полігон» має намір змінити тарифи 594
У Володимирі комунальне підриємство «Полігон» має намір змінити тарифи

У Володимирі комунальне підприємство «Полігон» планує змінити тарифи на свої послуги.

Відповідне повідомлення розмістили на офіційному сайті громади.

КП«Полігон» повідомляє про наміри зміни вартості на послуги з вивезення твердих побутових відходів, захоронення твердих побутових відходів, вивезення рідких побутових відходів (машина асенізаційна) шляхом коригуванням окремих статей витрат.

Нині діючий тариф (10.50 грн на 1 особу в місяць) на послуги з вивезення твердих побутових відходів, захоронення твердих побутових відходів розрахований у 2017 році і коригувався лише в окремих статтях витрат.

Як йдеться у повідомленні, діючі тарифи не забезпечують підприємству повного відшкодування  витрат та отримання прибутку для виконання інвестиційної програми. Окупність тарифів на послугу з вивезення твердих побутових відходів становить – 52,6%, з захоронення – 34,6%, з вивезення рідких побутових відходів – 34,4%. 

Враховуючи складний фінансовий стані підприємства та задля якісного та в повному обсязі надання зазначених послуг, підприємство змушене переглядати відповідні тарифи. Беручи до уваги фінансові складнощі споживачів, особливо у воєнний стан, підприємство планує провести перегляд тарифів шляхом коригування лише окремих складових. 

До коригування взяті витрати підприємства на зазначені послуги лише в частині палива та оплати праці, оскільки спостерігається їх значне зростання.

Більше – у таблиці.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024