У військових з’єднаннях Володимира триває ремонт

20 Липня 2022, 10:10
У військових з’єднаннях Володимира триває ремонт 627
У військових з’єднаннях Володимира триває ремонт

Тривають ремонти у військовій частині. В адмінбудівлі бригади уже замінено проводку, вирівняно стіни і стелю, а також завершено ремонт у складських приміщеннях.

Про це повідомив міський голова Ігор Пальонка на своїй сторінці в фейсбуці.

На одній із будівель зенітно-ракетного полку нині тривають роботи по заміні даху. На це з місцевого бюджету було виділено близько 1,9 мільйона гривень. До початку зими це приміщення має бути повністю готове – із заміненими вікнами, дверима, проведеним опаленням та внутрішнім ремонтом. Виділять на це додаткове фінансування.

«Важливим соціальним об’єктом для військовослужбовців обох частин є лазня, де також уже найближчими днями розпочнуться ремонтні роботи по встановленню котельного обладнання, яке забезпечуватиме цілодобову подачу гарячої води. Попередньо на ці роботи було виділено майже мільйон гривень.
Під час огляду даного об’єкту разом із в.о. командира ЗРП Олегом Комісарчуком та представником підрядної організації, виявили, що приміщення потребує додаткових ремонтних робіт – заміни даху, вікон, дверей, а також утеплення фасаду, заміни труб. Тож повідомлю про це голів депутатських фракцій, з якими зустрічатимусь цього тижня.

Переконаний, що нам потрібно виділити кошти на облаштування лазні, аби створити комфортні умови для військовослужбовців», – йдеться у дописі.

Читайте також: Поляки допоможуть облаштовувати укриття у школах Володимирщини

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024