У Володимирі збільшили видатки для управлінь, підприємств та військової частини

29 Липня 2022, 09:10
Сесія міської ради 610
Сесія міської ради

У Володимирі внесли зміни до бюджету міської територіальної громади на 2022 рік. 

Відповідне рішення підтримали депутати Володимирської міської ради на черговій сесії 27 липня, інформує кореспондентка Район.Володимир.

Змінами передбачається збільшити видатки гуманітарному управлінню  на суму 7,5 мільйонів гривень для проведення ремонтів туалетних кімнат в дитячих садках, ремонту покрівлі приміщення спортзалу «Космос», ремонту фасаду та покрівлі приміщення на стадіоні «Олімп», надання фінансової підтримки футбольному клубу «Ладомир». Збільшуються видатки і для ТМО на суму 2,2 мільйона гривень на завершення робіт по капітальному ремонту системи киснепостачання з встановленням генератора кисню. Управлінню інфраструктури додатково виділяються асигнування в загальній сумі 16,4 мільйона гривень, коштом яких планується провести реконструкцію котельні по вулиці Академіка Глушкова, ремонт тепло- та водомереж, поточний ремонт дорожнього покриття та утримання його в зимовий період, ремонти дитячих та спортивних майданчиків та інші заходи з благоустрою. 

Також з бюджету громади передбачається надання субвенції для військової частини в сумі 2,9 мільйона гривень для відновлення тепломережі, системи опалення і проведення ремонтних робіт у будівлі та субвенції районному бюджету в сумі 50 тисяч гривень на оплату спожитих енергоносіїв у приміщенні районної ради.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024