Володимирчанам, які потрапили у скрутне матеріальне становище, дадуть допомогу

30 Липня 2022, 16:00
Володимирчанам, які потрапили у скрутне матеріальне становище, дадуть допомогу 569
Володимирчанам, які потрапили у скрутне матеріальне становище, дадуть допомогу

24 жителям Володимирської громади, які потрапили у скрутне матеріальне становище, виплатять одноразову матеріальну допомогу. 

Таке рішення підтримали члени виконкому на позачерговому засіданні виконавчого комітету Володимирської міської ради, інформують на офіційній сторінці громади у фейсбуці.

На виконком було винесено 8 питань порядку денного. Члени виконкому затвердили питання, що стосувались надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування та встановлення опіки над двома такими неповнолітніми дітьми.

Також на засіданні затвердили надання одноразової грошової допомоги на лікування онкохворим та тяжкохворим особам до 23 років включно в сумі 45 тисяч гривень, матеріальної допомоги сім’ям загиблих військовослужбовців, які брали участь в антитерористичній операції, операції Об’єднаних сил на сході України та відбиття військової агресії Російської операції проти України в сумі 600 тисяч гривень, грошової допомоги дітям та батькам загиблих (померлих) учасників АТО/ООС з нагоди дня народження в сумі 4000 гривень, виплату допомоги на поховання в сумі 2850 гривень, кошти для відшкодування витрат на поховання для КП «Полігон» в сумі 4585 гривень. 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024