У Володимирі привітали почесних громадян міста

30 Липня 2022, 20:10
У Володимирі привітали почесних громадян міста 727
У Володимирі привітали почесних громадян міста

Почесних громадян Володимира привітали з Днем міста, вручили вітальні адреси та відзначили грошовими допомогами в розмірі 10 тисяч гривень.

Про це йдеться на офіційному сайті міста.

За визначні заслуги перед територіальною громадою, активну громадянсько-політичну та краєзнавчо-дослідницьку роботу міський голова вручив вітальну адресу Наталії Грабарчук, племінниці видатно краєзнавця Олександра Цинкаловського.

До привітань приєднались працівники місцевого терцентру. Частину коштів жінка вирішила віддати на благодійність, аби зробити свій внесок у спільну перемогу.

Наталія Назарівна – живий свідок історії нашого міста першої половини ХХ століття. Вона народилась у родині місцевих інтелігентів і була особисто знайома з Річинськими, Кримськими, Більдіними, Березовськими та іншими непересічними особистостями, які творили історію у міжвоєнний та повоєнний часи. Завдяки її численним краєзнавчим працям та спогадам, вдалось відкрити багато цікавих сторінок з історії міста та його жителів.

Того дня також привітали композитора, заслуженого діяча мистецтв Сергія Шишкіна. За визначні заслуги перед територіальною громадою в галузі культури і мистецтва Сергій Євгенович ще у 2007 році був відзначений званням Почесного громадянина міста. Нещодавно володимирський барт представив свій новий витвір «Україна на блокпосту», який влучно описує події сучасності.

Сергій Шишкін – перший український бард-піаніст, філософ, діяч, педагог. За фахом професійний музикант. Майже всі свої титули отримав в гроні української співаної поезії. Відрізняється стильністю музики, глибокою філософічністю текстів та своєрідним голосом. Саме він є співзасновником місцевого музичного фестивалю «Володимир». Отриману грошову винагороду митець планує передати на потреби ЗСУ.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024