Поетеса з Володимира передала виручені від продажу книги кошти на потреби ЗСУ

10 Серпня 2022, 21:45
Поетеса з Володимира передала виручені від продажу книги кошти на потреби ЗСУ 523
Поетеса з Володимира передала виручені від продажу книги кошти на потреби ЗСУ

Поетеса, письменниця, краєзнавиця, педагогиня та членкиня міського осередку «Союзу українок»  Людмила Патлашинська вирішила передати виручені від продажу своєї книги кошти на потреби ЗСУ.

Уже п’ята збірка поетеси «Минуле болить, а майбутнє кличе до єдності» вмістила нові віршовані та прозові твори, які присвячені любові до рідного краю, до України та війні, яка прийшла на нашу землю у 2014 році, інформують на офіційному сайті громади.

До слова, Людмила Сильвестрівна – перша володарка звання почесного громадянина саме міста Володимира. Під час вручення відзнаки на сесії міської ради вона запропонувала депутатам міської ради придбати її збірку і таким чином підтримати ЗСУ.

Передати виручені від продажу кошти в сумі 3500 гривень Людмила Сильвестрівна вирішила волонтерці, дружині загиблого військовослужбовця Ірині Смірновій

Ще тисячу гривень поетеса передала голові ГО «Крила матері» Діані Шевчук. Очолювана нею громадська організація займається плетінням маскувальних сіток та костюмів «кікімор» для військовослужбовців, а також допомагає пораненим у шпиталі.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024