У Володимирі перевірили в якому стані укриття у школах громади

14 Серпня 2022, 14:50
У Володимирі перевірили в якому стані укриття у школах громади 575
У Володимирі перевірили в якому стані укриття у школах громади

У Володимирі міський голова Ігор Пальонка разом із робочою групою у минулу п'ятницю перевірили стан підготовки укриттів до навчання.

Разом із міським головою укриття навчальних закладів громади оглянули заступник міського голови Андрій Гудим, начальниця управління з гуманітарних питань Оксана Бігун, начальниця відділу освіти Наталія Митошоп, начальник відділу молодіжної політики та спорту В'ячеслав Петрук, начальник відділу культури  Анатолій Сурмик, представники сектору ювенальної превенції, сектору цивільного захисту та управління Держпродспоживслужби, інформують на сайті громади.

«Максимально підготувати об’єкти укриття в школах – головне завдання для усіх місцевих органів влади. Важливо, аби діти мали змогу піти в школу і, якщо дозволятимуть обставини,  вчитися в офлайн форматі. Наразі в укриттях завершуються ремонтні роботи», йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що Міністерство освіти і науки України рекомендувало організувати освітній процес залежно від безпекової ситуації в кожному населеному пункті. Одним із ключових критеріїв для здійснення очного освітнього процесу є наявність обладнаного укриття для всіх його учасників. Нещодавно, аби відновити очне навчання для якнайбільшої кількості учнів, було прийнято рішення виділити кошти на облаштування укриттів у школах громади.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024