Володимир: відтепер закордонні паспорти та id-картки можна оформити у ЦНАПі

19 Січня 2018, 16:05
8126

Уже за якихось кілька тижнів закордонні паспорти та id-карти можна оформити у Центрі надання адміністративних послуг міста Володимира-Волинського.  

Про це повідомляє Міграційна Служба Волині на своїй сторінці у Фейсбук.

19 січня перший заступник начальника УДМС України у Волинській області Олександр Пахолюк проінспектував готовність Володимир-Волинського ЦНАПу до самостійного прийому громадян.

Обговорили основні завдання співробітництва ЦНАПу і міграційної служби з питань паспортної роботи та формування Єдиного державного демографічного реєстру. Зокрема, стандарт надання адміністративних послуг ДМС з оформлення та видачі паспорта громадянина України для виїзду за кордон, паспорта громадянина України у формі ID-картки, вклеювання фотокартки при досягненні 25 та 45 років.

У дописі також повідомляють, що Центр надання адміністративних послуг закупив та встановив 1 робочу станцію ВІС ДМС, яка вже повністю готова до прийому громадян.

Як повідомила Алла Троць, директор ЦНАПу міста Володимира-Волинського, 19 січня представники Міграційної Служби Волині дійсно проінспектували готовність Володимир-Волинського ЦНАПу щодо видачі закордонних паспортів та id-карток.

За результатами інспектування було дано кілька зауважень та рекомендацій, які спеціалісти ЦНАПу за найближчий тиждень повинні усунути та доопрацювати. І тільки після того, наголосила керівник ЦНАП Алла Троць, як буде відпрацьовано у тестовому режимі прийом документів на виготовлення закордонних паспортів, можна буде приступати до повноцінної роботи в тому напрямку.

Алла Ананіївна припустила, що швидше за все, повноцінно приймати документи на виготовлення закордонних паспортів спеціалісти Володимир-Волинського ЦНАПу зможуть у лютому місяці.

 

Нагадаємо, що ще в грудні минулого року була оприлюднена інформація, що Центр надання адміністративних послуг у Володимирі-Волинському готується надавати адмінпослуги з оформлення і видачі паспортів громадянина України для виїзду за кордон та паспортів громадянина України у формі картки.





 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024