Володимирські рятувальники поповнили свій автопарк

16 Серпня 2022, 20:30
Володимирські рятувальники поповнили свій автопарк 386
Володимирські рятувальники поповнили свій автопарк

Нещодавно автопарк пожежно-рятувальної техніки Володимирського гарнізону поповнився двома одиницями техніки, які передали третьому Державному пожежно-рятувальному загону ГУ ДСНС у Волинській області у межах благодійної допомоги від закордонних колег.

Відтак рятувальники отримали пожежний автомобіль на базі вантажівки Mercedes-Benz, який укомплектований спеціальними інструментами та обладнанням, інформують на офіційному сайті громади.

 Цей автомобіль відрізняється від звичайного пожежного авто, яке має цистерну для води, адже його призначення – допомога у ліквідації надзвичайних ситуацій, зокрема наслідків ДТП та стихійних лих. 

З ініціативи голови благодійної асоціації «Партнерство заради України» Карла-Ернста Мюллера громаді був переданий автомобіль Skoda Fabia, що є особистим внеском пані Renate Kranick. Вкотре вагому підтримку для громади надали представники фірм CateDrale та Enrico Deege, Mike Kranick, Oliver Jeroch, Carola Wenke. Автомобіль вже взятий на облік у службу ДСНС та дає змогу швидко реагувати на різні надзвичайні ситуації.
 
Також місцеві рятувальники уже активно використовують спеціалізоване обладнання, яке отримав виконавчий комітет Володимирської міської ради у рамках співпраці з проєктом USAID «ГОВЕРЛА».

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024