Маршрут «Володимир-Вощатин» буде обслуговувати новий перевізник

17 Серпня 2022, 20:35
Маршрутка/фото ілюстративне 309
Маршрутка/фото ілюстративне

Зміниться перевізник на одному з маршрутів у Володимирській громаді.

Про це стало відомо на позачергове засідання виконавчого комітету Володимирської міської ради, яке відбулося 17 серпня, інформують на офіційному сайті міста.

Перше питання виконкому стосувалось укладення тимчасового договору про організацію перевезень пасажирів на автобусному маршруті загального користування «Володимир/АТП вантажне/с.Вощатин». Як поінформував членів виконкому начальник управління інфраструктури Ігор Возний, необхідність зміни перевізника виникла у зв’язку з тим, що автобус, який досі обслуговував даний маршрут, був вилучений на потреби ЗСУ. Відтак частина сіл громади залишилась без транспортного сполучення.

Доки буде проведено конкурс на право здійснювати перевезення пасажирів на даному приміському маршруті, тимчасово обслуговувати його погодився перевізник фізична особа-підприємець Вадим Шуба.

Розглянули на позачерговому засіданні виконкому і проєкт рішення про проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення (збирання, перевезення) побутових відходів на території Володимир-Волинської міської територіальної громади (м.Володимир, с.Заріччя, с.Федорівка, с.Новосілки, с.Суходоли, с.Орані, с.Ласків, с.Вощатин, с.Дігтів). Як зазначив Ігор Возний, конкурс оголошується у зв’язку з тим, що 5 жовтня закінчується договір з КП «Полігон» на вивезення ТПВ з території міста. Також цього разу конкурс включатиме територію усієї громади. 

Через негоду, яка була у громаді  упродовж останнього тижня, виникла потреба видалити аварійні дерева.  Проєкт рішення про надання дозволу на видалення одного з таких дерев було підтримано членами виконавчого комітету. Одноголосно підтримали на виконкомі і останнє питання порядку денного, що стосувалось приватизації житлового фонду. 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024