Студентку з Володимира змушують відшкодувати збитки за пожежу в гуртожитку, - ЗМІ

21 Січня 2018, 19:17
5376

Нещодавно в гуртожитку Східноєвропейського Національного університету сталася пожежа. Як з'ясувалося, займання сталося в кімнаті, де проживала студентка родом з Володимира-Волинського.

Студентка СНУ та ведуча Лана Скакун прокоментувала «Першому» пожежу, яка сталася у її кімнаті в ніч з 19 на 20 січня 

За словами дівчини, вона не була тієї ночі вдома, що фактично врятувало їй життя.

«Мені зателефонували вранці, я приїхала і все це побачила. Мене почала комендант звинувачувати у тому, що це я винна, що тепер я мушу все відшкодувати. Але, як виявилось потім, це в стіні горіла проводка. Зараз мене забрали батьки у Володимир-Волинський. Ми просили надати мені іншу кімнату, так як мені потрібно залишатися у Луцьку. Проте комендант нам відмовила, сказала, щоб я приводила в порядок свою», - розповідає студентка.

За її словами, зараз комендант взагалі не бере слухавки від неї.

«Happy birthday to me! 20 січня офіційно оголошується моїм другим днем народження. Щось згори мене врятувало від диму і смерті у вісні поки тліли всі мої речі. Моє щастя не передати.
Правда, біль, який зараз переживаю я і моя сім'я теж...
Дуже багато повідомлень в дірект «чи багато речей зіпсовано?», так от: все, що в мене було. Одяг, важливі папери, техніка, особисті речі, невелика кількість грошей», - написала Лана відразу після пожежі.

Нагадаємо, що у Луцьку на вулиці Кравчука, 36 у гуртожитку № 6 Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки згоріла кімната. Пожежа сталась вночі з 19 на 20 січня.

На 8-му поверсі дев’ятиповерхівки у кімнаті, в якій мешкало четверо дівчат, сталось загоряння.

Ніхто не постраждав, адже на той момент нікого в кімнаті не було, студентки роз’їхались додому на канікули.

Понищені практично усі речі, частину з уцілілого винесли на кухню та балкон. Попередня версія пожежі - замикання електропроводки.

Сусідні кімнати не постраждали, однак запах горілого чути на весь поверх.

Коментарі
25 Січня 2018, 00:33
Потерпіла. Негайно!!! Зверніться до ЗБЗС вул Горки 10 у Вол Волинському. Там допоможуть безкоштовно. Всі гуртожитки держ освітніх закладів мають елпроводку в жахливому стані. Ви потерпіла , ще й мали договір напевно, за неякісні послуги і шкоду слід платити університету Вам і моральну і матеріальну шкоду повертати чеоез суд!!
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024