У княжому місті хочуть відкрити сервісний центр

23 Січня 2018, 09:16
Фото ілюстративне 3601
Фото ілюстративне

У Володимирі-Волинському думають над тим, аби в місті запрацював сервісний центр МВС. 

Про це йшлося під час щотижневої оперативної наради та брифінгу міського голови Петра Саганюка з представниками місцевих ЗМІ.

- У Володимирі повинен працювати свій сервісний центр, зважаючи на те, що в нас під боком кордон, в місті дислокується таке багаточисельне військове з'єднання та повз Володимир проходять так важливі автомобільні шляхи. Ми думали розмістимо цей центр у приміщенні, де донедавна розміщувався міськрайонний центр зайнятості (вул.Устилузька), - зазначив під час брифінгу міський голова Петро Саганюк. - Проте, є певні вимоги до функціонування таких центрів і, в першу чергу, це облаштована територія для під'їзду великовагового транспорту. Ще одне приміщення, де б можна було розмістити цей центр знаходиться на вулиці Луцькій. Поки ще ми вивчаємо дане питання.

Нагадаємо, сервісні центри МВС працюють у кількох населених пунктах області, найближчий до Володимира-Волинського - у Нововолинську.

Якщо раніше в сервісних центрах були лише послуги з реєстрації та видачі водійських посвідчень та інше, то в 2017 році почали повноцінно працювати і витяги з реєстрів і видача довідок про відсутність судимості, які є дуже витребуваними послугами, які можна отримати онлайн.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024