У Володимирі збираються контролювати якість продуктів харчування

23 Січня 2018, 09:53
2561

У княжому місті хочуть контролювати якість продуктів харчування, які реалізують у місцевих крамницях та закладах громадського харчування.

Про це стало відомо на щотижневому брифінгу міського голови Петра Саганюка з місцевими медійниками.

- Існує постанова Кабміну, яка забороняє перевіряти підприємців - суб’єктів господарювання. Проте, на свій страх і ризк, я дав вказівку свормувати робочу групу, яка буде контролювати якість продуктів харчування у торгових закладах міста, - розповів медійникам очільник міста. - Маємо випадок, що трапився днями з мешканкою міста, яка придбала в одній із місцевих крамниць кашу з хробаками. Щоб подібне більше не повторилося, слід зважати підприємцям та власникам торгових закладів. 

Нагадаємо, жителька Володимира-Волинського 22 січня придбала в міському супермаркеті крупу з хробаками.

«Шановні мешканці Володимира, хочу вас попередити, застерегти, щоб були уважні у виборі круп у Вопаці!!! Сьогодні вранці сталася зі мною така неприємність(на фото). Робила сніданок для донечки, вона дуже любить манку, відкривши упаковку побачила в манці таку собі “сім’ю” личинок (враження не знайкращих). Манка – ТМ «Красуня», це вперше такий сюрприз, бо часто купую крупи цієї торгової марки. БУДЬТЕ УВАЖНІ!!!», – написала у Фейсбук Катя Веремчук.

Нагадаємо, що постановою Кабміну встановлено мораторій на проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності. Однак, планові перевірки можуть здійснюватися: за письмовою заявою суб’єкта господарювання; на підставі обґрунтованого звернення фізичної особи про порушення суб’єктом господарювання її законних прав, проводитиметься за погодженням Державної регуляторної служби (далі — ДРС); за рішенням суду; у разі настання аварії, смерті потерпілого внаслідок нещасного випадку, що було пов’язано з діяльністю суб’єкта господарювання.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39