Бійці Князівської бригади звільнили Чкаловське на Харківщині

13 Вересня 2022, 14:35
Бійці Князівської бригади звільнили Чкаловське на Харківщині 776
Бійці Князівської бригади звільнили Чкаловське на Харківщині

Бійці 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого оприлюднили фото з деокупованого селища Чкаловське, що на Харківщині.

Місцеві підлітки, яких зустрічаємо в населеному пункті першими, з осторогою вітаються «Слава Україні!», і, здається, затримують подих, чекаючи нашої відповіді. Героям Слава! Як справи, хлопці? – малі непомітно зітхають з неймовірним полегшенням, – ми справді «НАШІ», – пишуть військові на своїй сторінці у фейсбуці.

«Чкаловське сьогодні – це до межі напружені місцеві мешканці, які з величезною пересторогою вдивляються в кожне незнайоме обличчя. Це – напівзруйновані і згорілі вщент внаслідок ворожих обстрілів будинки. Це скалічені людські життя і долі.

Це огидні на смак російські цукерки, які дають скушувати місцеві, аби і ми «переконалися»: їхній дюшес, як і все в мордорі, – лайно.

Сьогоднішнє Чкаловське – це замучені страхом люди, в яких мільйон історій про мерзенну суть окупантів, і море сліз радості та спогадів про те, як кілька днів тому місцеві висипали на вулиці, аби побачити, як ними рухають наші військові, Князівські воїни.

Сьогоднішнє Чкаловське – це невпинний дощ, який, віриться, зміє тут і по всій Україні всі сліди перебування тварюк, що прийняли людську подобу. Та на жаль, і він не поверне тих, кого вони вбили… Сьогоднішнє Чкаловське… Ми визволили і повернемо до життя… Його і всю Україну», – йдеться у дописі.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024