Володимирчани вибороли «бронзу» на фестивалі фізичної культури і спорту

17 Вересня 2022, 10:30
Володимирчани вибороли «бронзу» на фестивалі фізичної культури і спорту 503
Володимирчани вибороли «бронзу» на фестивалі фізичної культури і спорту

У селі Тростянець Ківерцівської громади 16 вересня відбувся обласний благодійний фестиваль фізичної культури і спорту, у якому взяла участь команда Володимир-Волинської громади. 

Мета традиційних змагань – популяризація фізичної культури і спорту серед волинян, пропаганда здорового способу життя, а також підтримка духу ефективного суперництва та визначення найспортивніших громад. Цього ж року – це ще й збір коштів на підтримку наших захисників, інформують на сторінці громади у фейсбуці.
Близько пів тисячі учасників взяли участь у фестивалі. Володимирська команда змагалась у четвертій групі, серед яких були команди Луцької, Ковельської та Нововолинської громад. Змагання фестивалю були особисто-командними.
Команду нашої громади представляли: Оксана Багницька, Володимир Борис, Анатолій Терещук, В'ячеслав Петрук – парковий волейбол (3 місце), Олександр Манєв – риболовний спорт (3 місце), Юрій Мельник та Антоніна Єфименко – шашки (2 командне та 3 місце в особистому заліку в Антоніни), Валентина Борусевич та Валерій Рудись – дартс (2 командне та 3 місце в особистому заліку у Валентини), Віктор Смичук – гирьовий спорт ( 3 командне та 2 місце в особистому заліку), Сергій Чепкунов – боча ( 3 місце), Роман Горошкевич та Микола Луцюк – «Козацькі розваги» (2 місце).

За підсумками обласного благодійного фестивалю фізичної культури і спорту серед територіальних громад Володимир-Волинська територіальна громада зайняла 3 місце серед міських територіальних громад (четверта група).

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024